AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani güvercin görmek

Kahve falında yabani güvercin görmek

Kahve falında yabani güvercin görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yabani güvercin görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin avlamak sevilen bir dostun geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yabani güvercin tutmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yabani çilek görmek sebep olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında yabani atlar görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yabani tavşan görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yabani kaz yakalamak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret eder.

Kahve falında yabani meyve görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir