AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani güvercin avlamak

Kahve falında yabani güvercin avlamak

Kahve falında yabani güvercin avlamak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin avlamak gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Kahve falında yabani güvercin avlamak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yabani ördek avlamak evlatların hayırsız çıkacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulur.

Kahve falında yabani hayvan avlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabani güvercin tutmak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin avlamak çalışmaları ile takdir toplayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında yabani arı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabani domuz görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir