AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani tavşan görmek

Kahve falında yabani tavşan görmek

Kahve falında yabani tavşan görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, makbul olan şeylere, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yabani tavşan gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yabani tavşan görmek sorununu kolayca çözeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına delalet eder.

Kahve falında yabani ördek görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yabani keçi görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabani ot toplamak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yabani ot temizlemek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yabani gül görmek dertlerinden arınacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine inanılır.

Kahve falında yabani hayvan görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yabani öküz görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir