AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani kaz yakalamak

Kahve falında yabani kaz yakalamak

Kahve falında yabani kaz yakalamak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabani kaz yakalamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizin yolunuzu takip etmelerini beklemek veya iknaya çalışmak yerine, içinde bulundukları durumu, fikirlerini veya duygularını anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yabani kaz yakalamak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Kahve falında yabani kaz görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında yabani tavuk yakalamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Kahve falında yabani ördek yakalamak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet eder.

Kahve falında yabani atlar görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yabani öküz görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin tutmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında yabani ördek görmek hastalıklarının düzeleceğine, dertleri biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir