AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani meyve görmek

Kahve falında yabani meyve görmek

Kahve falında yabani meyve görmek başarılı adımlar atacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, geleceğine bakacağına inanılır.

Kahve falında yabani meyve gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmak için hobilerinizden faydalanabilir veya mücadele ortamına girebilirsiniz.

Kahve falında yabani meyve yemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabani meyve görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında yabani öküz görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında yabani güvercin avlamak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani inek görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yabani geyik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yabani hayvandan kaçmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yabani at görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir