AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani çilek görmek

Kahve falında yabani çilek görmek

Kahve falında yabani çilek görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, başarıya giden yolların açık olacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabani çilek gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında yabani çilek görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet eder.

Kahve falında yabani güvercin görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında yabani ayı görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yabani tavşan görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabani tavuk görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, büyük bir işin sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yabani hurma görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, büyük miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yabani hayvan görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir