AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancıdan kaçmak

Kahve falında yabancıdan kaçmak

Kahve falında yabancıdan kaçmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, fakirlikten kurtulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında yabancıdan kaçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında yabancı askerden kaçmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı birinden kaçmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine inanılır.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak hayal kırıklığına düşeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret eder.

Kahve falında yabancıdan kaçmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek kimden akıl soracağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında yabancı kadını öpmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, gelirinin sürekli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir