AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı adamdan kaçmak

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, yani babasına benzeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, işleri yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı askerden kaçmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinden kaçmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında yabancıdan kaçmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak gelişeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı adama sarılmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir