AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birinden kaçmak

Kahve falında yabancı birinden kaçmak

Kahve falında yabancı birinden kaçmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, planların boşa gideceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı askerden kaçmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinden kaçmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında yabancıdan kaçmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı erkek misafir görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, verimli olacak işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir