AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak elinin darlaşacağına, kısmetli bir işe atılmaya, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, dertlerin başlayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir erkekten kaçmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancıdan kaçmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, ortalığın karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yabancı birinden kaçmak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında yabancı askerden kaçmak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı iki erkek görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde yabancı erkek görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir