AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı polis görmek

Kahve falında yabancı polis görmek

Kahve falında yabancı polis görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulur.

Kahve falında yabancı polis gördüyseniz:

  • Kontrolü veya liderliği ele almanız durumunda yapılacak çok şey olabilir.

Kahve falında yabancı polis görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret eder.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise yakalandığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında polise aşık olmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında polis çağırmak görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından kurtarılmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir