AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi durumunun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, tecrübe kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek bir yandan cenaze olacağına, insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak hayatının karışacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunu görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvu görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir