AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancının elini tutmak

Kahve falında yabancının elini tutmak

Kahve falında yabancının elini tutmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancının elini tutmak gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancının elini tutmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı birinin elini tutmak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yabancı erkek elini tutmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancıyla el ele tutuşmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir