AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yabancı erkek elini tutmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancının elini tutmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı birinin elini tutmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kızın elini tutmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak eski bir davanın tekrar açılacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir