AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı erkek organı görmek

Kahve falında yabancı erkek organı görmek

Kahve falında yabancı erkek organı görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, büyük bir makama geleceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı erkek organı gördüyseniz:

  • İşlerinizi buna göre planlamanızda fayda var.

Kahve falında yabancı erkek organı görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının erkeklik organını görmek mutluluğu yakalayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organını ellemek bolluğun ve bereketin düşeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalettir.

Kahve falında erkeklik organı öpmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeklik organını yalamak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek cinsi organı görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek organı görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organında kıl görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir