AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı devlette olduğunu görmek

Kahve falında yabancı devlette olduğunu görmek

Kahve falında yabancı devlette olduğunu görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, bol muhabbette kalacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yabancı devlette olduğunu gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın her alanda sizi en iyi şekilde desteklediğine tanık olabilirsiniz.

Kahve falında yabancı devlette olduğunu görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek rahatlığa ereceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlete gitmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine delalettir.

Kahve falında yabancı devlet görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı devlette olmak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir