AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı devlet görmek

Kahve falında yabancı devlet görmek

Kahve falında yabancı devlet görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı devlet gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı devlette olduğunu görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı devlete gitmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında yabancı devlet görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlette olmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek aile içinde de bereketin artacağına, işinde en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında devlet hastanesi görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir