AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı devlete gitmek

Kahve falında yabancı devlete gitmek

Kahve falında yabancı devlete gitmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı devlete gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Kahve falında yabancı devlete gitmek başarının garantileneceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek hayatının yoluna gireceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı devlette olduğunu görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı devlet görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, masrafların altında kalacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında yabancı devlette olmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında başka devlete gitmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir