AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet dairesinde beklemek

Kahve falında devlet dairesinde beklemek

Kahve falında devlet dairesinde beklemek onları okula göndereceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret eder.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet dairesine gitmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında devlet dairesi görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde olmak borçlarının artacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında devlet dairesine girmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir