AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka devlete gitmek

Kahve falında başka devlete gitmek

Kahve falında başka devlete gitmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka devlete gitmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlara girebilir, keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında başka devlete gitmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine inanılır.

Kahve falında başka bir devletin başkanını görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında devlet dairesine gitmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlete gitmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dış devlete gitmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir dünyaya gitmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka yerlere gitmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalettir.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir