AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanını ağlarken görmek

Kahve falında devlet başkanını ağlarken görmek

Kahve falında devlet başkanını ağlarken görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, iyi zamanlar geçireceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını ağlarken gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Kahve falında devlet başkanını ağlarken görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanından para almak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını evinde görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında devlet başkan görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine işarettir.

Kahve falında zalim devlet başkanı görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Kahve falında amerika devlet başkanını görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine yorulur.

Kahve falında eski devlet başkanı görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir