AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı erkek misafir görmek

Kahve falında yabancı erkek misafir görmek

Kahve falında yabancı erkek misafir görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı erkek misafir gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmeyin.

Kahve falında yabancı erkek misafir görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı misafir görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde yabancı misafir görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek misafir görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalık erkek misafir görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, mal kayıpları da yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir erkekle öpüştüğünü görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında yabancı erkekle tokalaşmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağında yabancı erkek görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir