AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bayan görmek

Kahve falında yabancı bayan görmek

Kahve falında yabancı bayan görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hasret gidereceğine, zenginliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bayan gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Kahve falında yabancı bayan görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayan taksici görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına delalettir.

Kahve falında bir bayanı bıyıklı görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında evli bayanla evlenmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında bayan polisle konuşmak esenleyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında bayan vali görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan organı görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bayanla tokalaşmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir