AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan vali görmek

Kahve falında bayan vali görmek

Kahve falında bayan vali görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, zorluklarını aşacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan vali gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında bayan vali görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vali eşi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Kahve falında valinin evini görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına işarettir.

Kahve falında valiyle yemek yemek hayır duaları alınacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalettir.

Kahve falında valilik görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında vali görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalettir.

Kahve falında eski valiyi görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında valiyi görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir