AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bakan görmek

Kahve falında yabancı bakan görmek

Kahve falında yabancı bakan görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hastalıklarının biteceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, bereketli işlere gireceğine, refah düzeyinin düşeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı bakan gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında yabancı bakan görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında bakan eli öpmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bakanlar görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında adalet bakanı görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakanla tokalaşmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bakan olmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakan eşi görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, hayata küseceğine delalet eder.

Kahve falında bir bakan görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir