AnaSayfa / Genel / Kahve falında adalet bakanı görmek

Kahve falında adalet bakanı görmek

Kahve falında adalet bakanı görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet eder.

Kahve falında adalet bakanı gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında adalet bakanı görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adalet bakanını görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında adaletli davranmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında adaletli olmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında adalet görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında adalet terazisi görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işarettir.

Kahve falında adaletsizlik görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında adalet sarayı görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir