AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakanla tokalaşmak

Kahve falında bakanla tokalaşmak

Kahve falında bakanla tokalaşmak rızkın ve kısmetin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakanla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

Kahve falında bakanla tokalaşmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına alamet eder.

Kahve falında bakanla evlenmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Kahve falında çalışma bakanı görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında adalet bakanını görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan bakan görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında içişleri bakanı görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında bakan görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, helal rızık yiyeceğine işarettir.

Kahve falında bakanla görüşmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir