AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakan eli öpmek

Kahve falında bakan eli öpmek

Kahve falında bakan eli öpmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntılarını atacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakan eli öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi içerikli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında bakan elini öpmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine yorulur.

Kahve falında bakan eli öpmek bahtının güzelleşeceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çalışma bakanını görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içişleri bakanını görmek tüm düzenin alt üst olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında bakan görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında fal bakan birini görmek sağlık sorunlarının artacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında çalışma bakanı görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekonomi bakanını görmek kısmetin ve talihin açılacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir