Kahve falında bakanlar görmek

Kahve falında bakanlar görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hayatının iplerini eline alacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bakanlar gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bakan olmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalışma bakanı görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bakanla tokalaşmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan bakan birini görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakanla telefonda konuşmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bakan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden bakan birini görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işaret eder.

Kahve falında eski bakan görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir