AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bakan görmek

Kahve falında bir bakan görmek

Kahve falında bir bakan görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, makamının sürekli yükseleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine delalettir.

Kahve falında bir bakan gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında bakanla görüşmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Kahve falında fal bakan kadın görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına rivayet eder.

Kahve falında mili eğitim bakanını görmek çok büyük bir işe girileceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalışma bakanını görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekonomi bakanını görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bakan elini öpmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında pencereden bakan birini görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına işarettir.

Kahve falında bakanla tokalaşmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir