AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakan eşi görmek

Kahve falında bakan eşi görmek

Kahve falında bakan eşi görmek bereketin ve verimin geleceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bakan eşi gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında bakan eşi görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ulaştırma bakanını görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan bakan birini görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet eder.

Kahve falında içişleri bakanı görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında adalet bakanı görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dışişleri bakanını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakan olmak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında fal bakan hoca görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir