AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta leke görmek

Kahve falında ayakta leke görmek

Kahve falında ayakta leke görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yalan söyleyeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta leke gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Kahve falında ayakta leke görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işarettir.

Kahve falında ayakta kuran okumak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında denizde ayakta durmak büyük bir kazanç elde edileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ ayakta yara görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kan aldırmak hastalıkların uzak duracağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek zahmetinin çoğalacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta durmadığını görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, artık daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir