AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban kuşu görmek

Kahve falında yaban kuşu görmek

Kahve falında yaban kuşu görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, gelirinin daimi olacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında yaban kuşu gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Kahve falında yaban kuşu görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret eder.

Kahve falında yabana kuşu görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, güzel ameller işleyeceğine işarettir.

Kahve falında yaban çileği görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yaban tavşanı görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yaban ördeği görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban kazı yakalamak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban kedisi görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir