AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban tavşanı görmek

Kahve falında yaban tavşanı görmek

Kahve falında yaban tavşanı görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban tavşanı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yaban tavşanı görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban domuzu yavrusu görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yaban arısı öldürmek ihanet göreceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaban mersini toplamak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yaban mersini yediğini görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yaban kaz görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yaban geyiği görmek işinin aksayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaban mersini yemek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir