AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban çileği görmek

Kahve falında yaban çileği görmek

Kahve falında yaban çileği görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kafasının da rahat edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kişinin iyi hale geleceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında yaban çileği gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yaban çileği görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında yaban çileği yemek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban kazı yakalamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında yaban domuz görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yaban keçisi yakalamak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabanci ülkede olmak girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban mersini yemek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında yabana kuşu görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir