AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban ördeği görmek

Kahve falında yaban ördeği görmek

Kahve falında yaban ördeği görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kolaylığa kavuşacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında yaban ördeği gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir bayanla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında yaban ördeği görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği tutmak kazancının azalmayacağına, edilen duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabanci bir erkekle dans etmek makam ve söz sahibi olacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaban çileği yemek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yaban mersini yemek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaban keçisi yakalamak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir