AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban kedisi görmek

Kahve falında yaban kedisi görmek

Kahve falında yaban kedisi görmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, işe başlanacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaban kedisi gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz hayatınıza katkısı dokunabilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yaban kedisi görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban çileği yemek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yaban mantarı görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yabanciyi öpmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaban kazı tutmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yabana kuşu görmek aile bireyleri ile tartışacağına, büyük bir başarının elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaban ördeği tutmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Kahve falında yaban keçisi görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir