AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban kazı yakalamak

Kahve falında yaban kazı yakalamak

Kahve falında yaban kazı yakalamak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, stresten uzaklaşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hastalıkların iyileşeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında yaban kazı yakalamak gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yaban kazı yakalamak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban kazı tutmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaban kazı görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Kahve falında yaban tavuğu yakalamak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yaban keçisi yakalamak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban keçisi görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu avlamak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir