AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabana kuşu görmek

Kahve falında yabana kuşu görmek

Kahve falında yabana kuşu görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kadim dostlar edineceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında yabana kuşu gördüyseniz:

  • Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir.

Kahve falında yabana kuşu görmek üzüntülerin sona ereceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında yaban kuşu görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği yakalamak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaban koyunu görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında yaban domuzundan kaçmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yaban gülü görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında yaban hayvanı görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında yabanci meyve yemek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir