AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulmaktan kaçmak

Kahve falında vurulmaktan kaçmak

Kahve falında vurulmaktan kaçmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında vurulmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında vurulmaktan kaçmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında silahla vurulmaktan kaçmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulmak kaçmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında iğne vurulmaktan kaçmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun silahla vurulduğunu görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözden vurulmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işarettir.

Kahve falında baba tarafından vurulmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalettir.

Kahve falında dizlerinden vurulmak hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir