AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklara sarılmak

Kahve falında bacaklara sarılmak

Kahve falında bacaklara sarılmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, de elinin bollaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, duaların boşa gideceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, şansın önünün kesileceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında bacaklara sarılmak gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Kahve falında bacağına yılan sarıldığını görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak sarılmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın bacaklarına sarıldığını görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, tahsilli, diplomalı kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklara sarılmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın bacağına sarıldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağa sarılmış yılan görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, faydalı şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bacağa sarılmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağına sarılmak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir