AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda izler görmek

Kahve falında vücudunda izler görmek

Kahve falında vücudunda izler görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda izler gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında vücutta iz görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda iz görmek kariyerinin yükseleceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda izler görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek yarınlarına umutla bakacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına yorulur.

Kahve falında karda iz görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir