AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütten yanmak

Kahve falında sütten yanmak

Kahve falında sütten yanmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına tabir olunur.

Kahve falında sütten yanmak gördüyseniz:

  • Yeterince çalışkansınız, bunu farkettirin.

Kahve falında sütten yanmak harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine delalettir.

Kahve falında başı yanmak ayıplanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eteği yanmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya işaret eder.

Kahve falında ağzı yanmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kolu yanmak müjdeli olaylar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda yanmak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından yanmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir