AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta tüy görmek

Kahve falında vücutta tüy görmek

Kahve falında vücutta tüy görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta tüy gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak ele geçen paranın daha da artacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda tüy görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, zor bir durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudu tüylü görmek geçim derdinden kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücut tüyü görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında vücutta tüy görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir