AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda tüy görmek

Kahve falında vücudunda tüy görmek

Kahve falında vücudunda tüy görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda tüy gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında vücudu tüylü görmek çok iyi işler ortaya konacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunu tüylü görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında vücudundan tüy koparmak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak çok daha iyi bir konuma geleceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücut tüyü görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, galibiyetlerinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir