AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut tüyü görmek

Kahve falında vücut tüyü görmek

Kahve falında vücut tüyü görmek dostlardan zarar görüleceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında vücut tüyü gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında vücudun tüylenmesini görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda tüy görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücut tüyü görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında vücudundan tüy koparmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında vücutta tüy görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir