AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudun tüylendiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında vücudu tüylü görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına delalettir.

Kahve falında vücutta tüy görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudundan tüy koparmak Allah’ın yolundan gideceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına alamet eder.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında vücut tüyü görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, mubah olmayan yollara sapacağına işaret eder.

Kahve falında vücut tüylerini temizlemek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir