AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan tüy koparmak

Kahve falında vücuttan tüy koparmak

Kahve falında vücuttan tüy koparmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, borçlanacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalettir.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda tüy görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan tüy koparmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında vücut tüyü görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında vücutta tüy görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, inancının zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında vücudun tüylenmesini görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudu tüylü görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir