AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda tüy koparmak

Kahve falında vücudunda tüy koparmak

Kahve falında vücudunda tüy koparmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın.

Kahve falında vücudun tüylenmesini görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda tüy görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında vücudunu tüylü görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalettir.

Kahve falında vücutta tüy görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine inanılır.

Kahve falında vücudu tüylü görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir