AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hayatının düzene gireceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, girilen yolda zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak ağız tadının yerinde kalacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudu tüylü görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulur.

Kahve falında vücut tüylerini temizlemek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta tüy görmek gamsız bir hayat süreceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında vücudundan tüy koparmak keyfin kaçacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunu tüylü görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir